Personal

Kristina ”Kicki” Ghosal

Leg. veterinär

Kicki gick veterinärutbildningen i Uppsala och tog examen 1993. Därefter har hon under några år bott utomlands i två omgångar men väl hemma i Sverige har hon arbetat på flertalet kliniker och djursjukhus bl.a. Gävle Hund- & Kattklinik, Jönköpings Djursjukhus, Djurklinikerna.se, Evidensia, Billdals Djurklinik. På Ale Djurklinik började hon 2014. Kicki har vidareutbildning inom dentalsjukvård.

På fritiden gäller ridning, segling och skidåkning.


Elisabet Ängeby

Leg. veterinär

Examinerad veterinär 1986. Specialist steg 1 i hund och katt. Arbetat mycket inom anestesi, intensivvård, kirurgi och ortopedi på bl.a. Blå Stjärnan, Evidensia och Jennyhill Djurklinik. Elisabet utför även akupunktur på hundar. Hon har stort hästintresse och har även seminkompetens på häst. Börjar på Ale Djurklinik februari 2019.


Pia Wigren Olsson

Leg Djursjukskötare
Pia började sin bana inom djursjukvården 1985 och har tjänstgjort inom flera stora aktörer såsom Blå Stjärnan och Evidensia. 
Pia har arbetat på djursjukhus och djurkliniker sedan 1985 med varierande arbetsuppgifteroch och blev legitimerad 2012.

Hon har under många år arbetat på hudavdelningen på Blå Stjärnans Djursjukhus därav intresse för smådjur med hudlidande och även på laboratorium. Pia tjänstgör även som narkossköterska och tar hand om våra smådjur när de vaknar upp efter narkos.


Karin Palmqvist

Leg. Djursjukskötare

Karin började sin karriär inom djursjukvården på Ale Djurklinik 1998. Hon har sedan arbetat på djurkliniken i Mölndal, Göteborgs djurklinik och djurklinikerna.se (numera Evidensia). Hon kom tillbaka till Ale Djurklinik i augusti 2013. Hon har arbetat mycket på operation tidigare men trivs bäst med varierade arbetsuppgifter och ha den kundkontakten som arbetet på en mindre klinik innebär. Karin bor i kommunen med man, två barn och hunden Chili. På fritiden är det förutom familjen och hunden, hästar och båtar som hägrar.